Gazsó Csilla kineziológus one brain érzelmi felszabadítás technika

Gazsó Csilla

kineziológus, Theta Healing- és EFT-konzulens

Tanulmányok

 

  • 2017: Theta Healing®
  • 2014: EFT 1-2.
  • 2008: Gyermekoktatói tréning
  • 2007-2008: One Brain Kineziológia 1-10.

 

Szolgáltatások

 

  • Kineziológia

A kineziológia alapja, hogy bármilyen trauma, stressz, negatív gondolatváltozást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is, amit a szakember az izomteszteléssel érzékel.
A módszer segíti a szervezetben felborult egyensúlyt visszaállítani, célja a testi-lelki, külső-belső energiák összehangolása.

Mindenkit érnek negatív hatások, traumák élete során. A fel nem dolgozott stressz elraktározódik, felhalmozódik, és a későbbiekben valamilyen testi vagy lelki tünet formájában hívja fel magára a figyelmet. A munka folyamán ezeket a múltbéli negatív eseményeket közösen megkeressük, és a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket oldjuk fel különböző gyakorlatokkal.

 

  • Érzelmi Felszabadítás Technikái (EFT)

A testünkön végigfutó meridiánok hatással vannak minden szervre, valamint az immun-, az ideg-, a keringési, a légző-, az emésztő-, a csont-, az izom- és a nyirokrendszerre. Az EFT (Emotional Freedom Techniques) alkalmazásával a fizikai fájdalmak, betegségek gyógyulási folyamata felgyorsul. A módszer könnyen alkalmazható gyermekeknél is.
A meridiánpontok stimulálása helyreállítja az áramlást testünk energiarendszerében. A testi, lelki fájdalmakat felváltják a pozitív lehetőségek; mindez belső békéhez, kiegyensúlyozottsághoz, egészségesebb élethez vezet.

 

  • Theta Healing®

Fantasztikusan gyors és hatékony módszer a mókuskerékből való kiszállásra, önmagad és érzéseid megismerésére, valamint korlátozó gondolatok és hitrendszerek cseréjére. Ennek az energiagyógymódnak a segítségével az okokat megszüntetjük, az érzelmeket megváltoztatjuk, illetve a lehetetlennek tűnő dolgokból máris lehetőségek lesznek. Ezáltal képessé válsz a változ(tat)ásra annak érdekében, hogy azt az élet(minőség)et éld, amit szeretnél.

 

Mindhárom módszer esetében az egyéni terápia – az aktív közreműködéseddel – 1-1,5 órát vesz igénybe.
A módszerek rendszeres alkalmazásával elérhető, hogy testileg-lelkileg kiegyensúlyozott, magabiztos, türelmes, határozott, nyugodt, egészséges legyél, s jól érezd magad a mindennapokban.


Napjainkban egyre több figyelmet érdemes szentelünk a lelki problémák kezelésére, egészségügyi panaszok lelki oldaláról való megközelítésére. Nagyon fontosnak tartom, hogy önmagunkkal foglalkozzunk, engedjük meg a lelki fejlődést, és merjünk segítséget kérni.

Tudásommal és pozitív személyiségemmel azon vagyok, hogy a hozzám fordulókat segítsem az önbizalmuk erősítésében, önmaguk elfogadásában, a helyes táplálkozás fenntartásában, a megfelelő testsúly elérésében, a testi-szervi panaszok enyhítésében, elmulasztásában, a szülő és gyermek közötti kapcsolat javításában, a párkapcsolati problémák megoldásában, gyermekek fogantatásában, a nőiség megélésében, valamint azon pozitív célok elérésében, amelyekre vágynak.

SZOLGÁLTATÁSOK

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT