Kanizsa-Márton Andrea dietetikus táplálkozási tanácsadó

Kanizsa-Márton Andrea

táplálkozás-tanácsadó

Tanulmányok

 

  • 2014-2016: Semmelweis Egyetem | Budapesti Corvinus Egyetem – Táplálkozástudományi MSc
  • 2010-2014: Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar – Dietetikus BSc

 

Szakmai tapasztalatok

 

  • 2016-: Ezüstfény Magánklinika – Dietetikus és táplálkozástudományi tanácsadó

Mindig is szívügyem volt az egészséges táplálkozás, így az ételkészítés területén is szeretek kreatívan tevékenykedni. Bátran fordulhatsz hozzám elhízás, inzulinrezisztencia és cukorbetegség, táplálékallergia és -intolerancia, különböző emésztőszervrendszeri betegségek, valamint egyéb, táplálkozással összefüggő betegségek étrendi kezelése esetén.

 

Meglátásom szerint sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni az egészségvédő és kiegyensúlyozott táplálkozásra. Küldetésem része többek között az életminőséged javítása hatékony tanácsadással. Ennek egyik sarkpontja az egészséges életmódváltás. Hivatásomnak tartom ennek elősegítését és megszerettetését.
Másik szenvedélyem a mozgás, ezen belül is leginkább az elliptikus trénerezés, az aerobic és a gyaloglás. Célkitűzésem arra ösztönözni, hogy ezt is beépítsd mindennapi életedbe, hiszen kulcsfontosságú az egészséges életviteledhez.

SZOLGÁLTATÁSOK

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT