Grezsa Erzsébet masszőr masszázs életmód-tanácsadó

Grezsa Erzsébet

masszőr (talp- és kínai masszázs), életmód-tanácsadó és terapeuta

Tanulmányok

 

  • 2006: Holisztikus Oktatási Központ, Budapest – Kínai masszázs és Akupresszúra
  • 2002: Országos Szakmai Vizsgáztatói Névjegyzék – Reflexológia, Életmód-tanácsadó és terapeuta
  • 1997: Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ (ETI), Budapest – Reflexológia, Életmód-tanácsadó és terapeuta
  • 1992: Bodroghy Grafológusképző Stúdió, Budapest – Okleveles grafológus
  • 1985: Szegedi Tanárképző Főiskola – Rajz–földrajz szakos tanár

 

Munkahelyek

 

  • 2002– : Eü.-i Nyilvántartási és Képzési Központ (ETI), Budapest – Vizsgáztató: Reflexológia, Életmód-tanácsadó és terapeuta
  • 2006: Gizella Stúdió, Budapest – Oktató: Reflexológia és Természetgyógyászat
  • 1989– : Magánvállalkozó – Reflexológus, Életmód-tanácsadó és terapeuta

A munkám legfontosabb részének az egészség védelmét és megőrzését tartom gyakorlati kezelésekkel (egyénre szabott reflexológiai és kínaimasszázs-technikák kombinációja) és az egészségtudatos életvitel oktatásával, propagálásával, egyéni tanácsadással.

Legfőbb értéknek tartom az ember sokoldalúan aktív, kreatív életszemléletét, alkotói örömeinek, munkabírásának támogatását, kibontakozását, s az ehhez elengedhetetlenül szükséges testi-lelki-érzelmi támogatását, az egyén önismeretének, emberismeretének előmozdítását, amihez a népi gyógymódok, a grafológia, az asztrológia, illetve a művészetterápia módszereit veszem segítségül. Célom, hogy a sokoldalúan fejlődő szakmai, emberi igényeket minél magasabb szinten tudjam szolgálni.

Közel három évtizedes szakmai gyakorlatom legfontosabb felismerése, hogy az emberekbe oltott betegségtudatos szemléletet felül kell írni az EGÉSZSÉG-tudatos szemlélettel. Bár az egészség nem az élettől minden esetben elvárható ideális állapot, hanem egészségtudatos életvitel jutalma, következménye.

Munkámmal az egyénben lévő belső orvos érvényesülését segítem. A testi szinten megjelenő működési zavarokat a leghatékonyabb masszázs-kombinációval igyekszem a legrövidebb idő alatt korrigálni, 90%-os sikerrel. Otthon végezhető gyakorlatokat ajánlok, igy a pácienseim az öngyógyítás örömét élhetik át. Az eddigi legjobb eredményeket a mozgásszervek, a meddőség, a légzőrendszeri és az idegrendszeri gyengeség területén sikerült elérni.

SZOLGÁLTATÁSOK

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT