Kálmán Szibilla gyógymasszőr masszőr masszázs

Kálmán Szibilla

gyógymasszőr, rekreáció-szervező

Tanulmányok

 

  • 2015: Nemzetközi Masszázs Akadémia – Kismama masszázs
  • 2014: 2007 Kapos F.K. – Nyirokmasszázs
  • 2014: 2007 Kapos F.K. – Talpmasszázs
  • 2014: 2007 Kapos F.K. – Alakformáló, anticellulit masszázs. köpölyözés
  • 2013-2014: 2007 Kapos Felnőttképző Központ – Gyógymasszőr (svédmasszázs, kötőszöveti masszázs, szegmentmasszázs, csonthártyamasszázs, passzív kimozgatás)
  • 2009-2013: Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar – Rekreáció-szervezés és Egészségfejlesztés szak (Rekreáció-szervezés szakirány)

 

Munkahelyek

 

  • 2016– : KK Moves Egészségközpont

Az egészség nemcsak a betegség hiánya, hanem harmónia önmagunkkal és a külső környezettel, egyfajta alkalmazkodás. A tökéletes közérzet egyik alappillére – a mozgás és a táplálkozás mellett – az érzelmi egyensúly megteremtése.

A minőségi életnek és a preventív szemléletnek előfeltétele az egészségtudatos magatartás, amelyet a civilizációs betegségeknek és a mai stresszes, rohanó világ taposómalmának köszönhetően egyre nehezebb fenntartani.

A masszázs lehet az egyik kiegészítő eljárás a betegségek megelőzésére, gyógyítására, a felfrissülésre, a méreganyagok „kisöprésére”. Az életminőségünk javításának és az egészségtudatos életmód kialakítása felé vezető út egyik megfelelő eszköze.

Bízom benne, hogy alkalmazkodva az igényekhez, tudatos és közös választással, megtalálhatjuk a legmegfelelőbb masszázsformát – legyen az gyógyító, frissítő, relaxáló vagy akár alakformáló masszázs.
Szeretnék mindig hiteles maradni, ezért ismereteimet és tanulmányaimat folyamatosan bővítem.
Célom, hogy hozzájáruljak a páciensek szervezetének regenerálódásához, a közérzetük és az életminőségük javulásához, valamint a testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtéséhez, mert: „Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi!”

SZOLGÁLTATÁSOK

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT