Masszázs Svéd

Svédmasszázs

A svédmasszázs tulajdonképpen a fizikoterápia és a gyógymasszázs részét képező mozgásterápiás módszer.


A keleti típusú energiamasszázs-technikákkal szemben az anatómiai ismeretekre épül, azaz egy tudatosan és célzottan alkalmazott masszázstechnika.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

KÖZÉRZET

ENERGIA

EGÉSZSÉG

Irodai masszázs

Az irodai masszázs olyan, rövid ideig tartó módszer, amely képes a túlzottan igénybe vett testrészeket felfrissíteni, a rossz, vagy elégtelen keringésű testrészekben pedig vérbőséget okozni.


Az irodai munka során lefárasztott izomcsoportokat ellazítja, javítja az általános közérzetet, felgyorsítja a vérkeringést, ezzel növeli a stressztűrő- és koncentrálóképességet is.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Irodai office

Masszázs Sport

Sportmasszázs

A sportmasszázs a svédmasszázs alapfogásaira épül, annál azonban sokkal határozottabb, erőteljesebb és intenzívebb. A kezelés során erős simító, gyúró, ütögető fogásokkal nemcsak a felszíni izmokat, szöveteket dolgozzuk át, hanem a mélyizmokat is. Ellazít, ám egyben élénkít is.


A rendszeres masszázs csökkenti az esetleges sérülések lehetőségét, az izom regenerálódó és ellenálló képessége fokozottan nő.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Dorn- és Breuss-terápia

Az embert érő külső-belső, fizikai vagy lelki jellegű behatások miatt testünkben számos elváltozás megy végbe, amely fájdalommal, mozgáskorlátozással jár(hat).

A Dorn-terápia egy manuálisan végzett ízületi korrekciós technika, amelynek a célja a fiziológiás helyzetek visszaállítása, a fájdalmak csillapítása nagy hatékonysággal és hosszan tartó eredménnyel, akut és krónikus aszimmetrikus testi reakcióknál egyaránt.


 Breuss-masszázs egy lazító, lágy, regeneráló módszer.
A kettő együtt jelentősebb gyógyító hatással bír: a Dorn-terápia előtt végzett Breuss-masszázzsal könnyebbé, fájdalommentesebbé tehető a manuálterápia, míg a terápiát követően segít az ellazulásban és a regenerációban.

Javasolt kezelési idő: 60 perc
Ár: Kezelési tervhez kötött

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Dorn Breuss terápia

Masszázs Madagaszkári katafray olaj Madagaszkár autentikus eredeti harmónia

Madagaszkári masszázs

Magyarországon kizárólag a KK Moves Egészségközpont kínál eredeti madagaszkári terapeuta által, csak az afrikai sziget délnyugati részén található katafray fa kérgéből kivont olajjal végzett, autentikus madagaszkári masszázst. Az olaj immunerősítő, fáradtságcsökkentő, izomlazító, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és energetizáló hatással rendelkezik, illetve reumatikus fájdalmak és fejfájás ellen is kiváló.


A hagyományos masszázsfogások mellett fontos szerep jut a test és a lélek energetizáló, illetve stresszelvezető csatornái aktivizálásának is. Gyökereit az ember és a természet közötti harmóniából meríti. Ez a kapcsolat felelős az egész testünk-lelkünk egészségéért.

Hasonlóan a svédmasszázshoz, az elsődleges cél a vendég számára egy nagyon kellemes, gyógyító relaxáció biztosítása. Ezen felül azonban megnyugtatja a fáradt szellemet, megkönnyebbülést ad a feszes és esetleg fájdalmas izmoknak, elűzi a negatív energiákat, így a páciens fellélegezhet a hosszú napok stresszes állapotából.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Mézes masszázs

A méz belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható. Ezért is található annyi mézben gazdag kozmetikai termék a boltok polcain. Igazi kincs az emberi bőr számára, aminek nagyszerű hatóanyagai a masszázs során a bőrünkön keresztül szívódnak fel.
A mézben számos ásványi anyag és vitamin található. Magas a B1-, B2-, B6-, C-vitamin- és folsavtartalma. A benne rejlő, jótékony anyagok hatására a bőr puhábbá, simábbá, feszessé, rugalmassá válik; emellett helyreállítja a kültakarót ért károsodásokat, a bőrsejtek megújulnak, valamint hatásos azok öregedése ellen is.
Antiszeptikus tulajdonságának köszönhetően jó a bőr tisztítására, a gyulladt pattanásokra, fertőzések, illetve egyes bőrbetegségek (pl. ekcéma) kezelésére, elősegítve a bőrsérülések, sebek és karcolások gyorsabb és szebb gyógyulását.


Jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető!
A bőrszépítő kezelést kúraszerűen 2-3 naponta javasolt elvégeztetni.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Mézes

Masszázs Csokoládés

Csokoládés masszázs

A csokoládés masszázs során igazi luxus élményben lehet része a vendégnek. A csokoládé igazi finomság, és erre az édességre a bőrünknek is szüksége van.
Jelentős az ásványanyag- és vitamintartalma: található benne A-, B1-, B2-, B3-, C-, E-vitamin, illetve magnéziumban és vasban is rendkívül gazdag.


Hidratálja, felfrissíti, revitalizálja, puhítja, simábbá és szebbé teszi a bőrt.
Az antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a káros anyagok bejutását a sejtekbe, serkenti azok regenerálódását, késlelteti az öregedést, visszaadja bőrünk nedvességtartalmát.
Kifejezetten jó hatással van az érett bőrre, sőt, felveszi a harcot a narancsbőr ellen.
A csokoládé masszázs felszabadítja a boldogsághormonokat, így nemcsak testileg, hanem lelkileg is nagy-szerű élmény képes nyújtani.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 5.000 Ft / 8.500 Ft / 11.000 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs egy speciális masszázs, hiszen nem kézzel, hanem vulkáni eredetű, sima, lapos, különböző méretű bazaltkövekkel és masszázsolaj segítségével történik. A kezelés előtt a köveket 50-60˚C-ra kell felmelegíteni, majd a masszőr azokkal simítja, dörzsöli és gyúrja az izmokat.

A lávakövek magukban tartják a hőt, amivel hozzájárulnak a gyorsabb relaxációhoz és a szövetregenerációhoz.

Számos jótékony hatása ismert, mivel egyszerre stimulálja a keringési, a csont- és izom-, valamint az idegrendszert.

A meleg hő hatására hamarabb ellazulnak az izmok, feloldódnak az izommerevségek, fokozódik a vérkeringés, eltávoznak a méreganyagok, javul a nyirokkeringés, felgyorsul az anyagcsere, erősödnek a kötőszövetek, beindul az energiaáramlás, oldódik a felgyülemlett stressz.

Fontos tudni, hogy mikor nem ajánlott: szív-és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, daganatos megbetegedések esetén, a terhesség utolsó harmadában és menstruáció idején.


A bőrrel érintkező meleg kő kellemes érzést biztosít az ember számára. A lávaköves masszázs egy rendkívül nyugtató, relaxáló és közérzetjavító masszázs, amely után úgy érezhetjük magunkat, mint aki telis-tele van energiával.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Lávaköves

Masszázs Nyirok

Nyirokmasszázs

A nyirokkeringés befolyásolja a szervezet regenerációs készségét, segíti a szövetekből történő toxikus anyagok, azaz a salakanyag kiválasztását, valamint szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel.


A nyirokmasszázs egy speciális masszázsforma, ami javítja a nyirok elfolyását. Alkalmazása során megszűnik a szöveti nyirokpangás, a salakanyagok kiürülnek, aktiválódik az immunrendszer. Ennek következtében a szövetek gyorsabban regenerálódnak, felgyorsul a sebek gyógyulása.
Kifejezetten ajánlott ödémásodás esetén, sőt, kitűnően kombinálható a cellulitmasszázzsal.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Cellulitmasszázs

A cellulites bőr masszírozása azért hasznos, mert célzottan javítja az anyagcserét, a kötőszövetek vérellátását, s emellett élénkíti a nyirokrendszer működését is.
Az alakformáló masszázs kúraszerűen történik. Javasolt három egymást követő napon, majd a kúra végéig hetente háromszor.

A megfelelő krém mélymasszázzsal kerül bedolgozásra a zsírszövetig. Mindeközben az izmok ellazulnak, s a bőr alatti sejtek anyagcseréje fokozódik. Ezt követően a szakember köpöly segítségével a salakanyagot és a zsírgolyókat a nyirokvezetékbe húzza.


Nagyon fontos, hogy a kezelés alatt a vendég sok folyadékot, pontosabban szénsavmentes ásványvizet fogyasszon, hiszen a nyirokvezetékben a nyirokfolyadék szállítja el a felesleges méreganyagokat, ami a vizelettel és a széklettel együtt ürül ki a szervezetből. Ez a folyamat tekercseléssel gyorsítható.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs cellulit narancsbőr

Masszázs Lábkényeztető frissítő lábkényeztetés

Lábkényeztető masszázs

A könnyű lábak mindig a fittséget, a fiatalságot és a jó vérkeringést jelképezik. Mivel legtávolabb vannak a vérkeringés motorjától, ráadásul mindig cipőbe bújtatva, a bőrlégzés akadályozott, a hajszálerek összenyomódnak, így itt akad el legkönnyebben a jó vérellátás és nyirokkeringés.
Az artériás erekben lefelé könnyen eljut a vér a lábakba, ám felfelé, azaz a gravitáció ellenében, a vénákban nehezebben halad, így könnyen beledagadnak a lábak a cipőben, nehézkesnek, ólomsúlyúnak tűnnek.


A masszázs – aromaterápiás illóolajok segítségével – talptól egészen lágyékig tart, ami frissítő kényeztetés, energiafeltöltést jelentve az egész szervezet számára.
Az energiakeringés a kínai masszázstechnika alkalmazásával segíthető az izommeridiánok mentén.
A kezelés magában foglalja a reflexzóna-masszázst, az energia-meridiánok kezelését, végezetül pedig egy stresszoldó-relaxáló masszázst.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Reflexológia

Természetgyógyászati vizsgáló és terápiás módszer.
Talpunkon megtalálható az egész testünk (ezzel együtt belső szerveink) kivetülése, amely felvilágosítást ad annak állapotáról.


A terapeuta az egyes szerveknek megfelelő, speciális pontokat kezeli, így fejtve ki jótékony hatást szervezetünk (ön)gyógyító mechanizmusaira.
A foglalkozás tenyéren is elvégezhető.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Reflexológia talpmasszázs

NÁLUNK A TE CÉLOD AZ ELSŐ!

Masszázs kínai gyógy

Kínai gyógymasszázs

Az ősi kínai gyógyászat kiemelten fontos kezelési technikája. Segítségével a meridiánvonalakat, az akupunktúrás pontokat stimuláljuk kézi fogásokkal, ezzel fejtve ki jótékony hatást a szervezet működésére.


A masszázs során kellemes, lazító érzés árasztja el a testet, felszabadulnak az izom- és energiablokkok, így energetizált állapotban távozik a vendég.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Szeretetmasszázs

A lelki és testi egyensúly tökéletes szere.

A kezelést végző masszőr kezeivel, könnyű, simító fogások segítségével stimulálja a vendég bőrének tapintó receptorait.


A foglalkozás során felfrissül a lelek, a választott aromaterápiás illóolajok pedig serkentik az öngyógyító folyamatokat.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Szeretet

Masszázs kismama terhes állapotos várandós gyermekáldás gyerekáldás

Kismama masszázs

A várandósság ideje alatt testünk és lelkünk számos átalakuláson megy keresztül. A kismama masszázs egyensúlyt teremt test és lélek között, harmonizálja a felbolydult energiákat, miközben a fejlődő magzatra is jótékony hatással van.
Feszültségoldó hatású, elősegíti az izmok relaxációját, enyhíti a feszességet.


A klasszikus svédmasszázs alapfogásai, azaz a medence, a derék és a gerinc alsó szakaszánál csak felszíni simítások, a nyaki, a vállövi és a háti szakaszon pedig izomlazítás alkalmazhatóak hypoallergén vivőanyag felhasználásával.
A terhesség és szoptatás idején a méregtelenítő, a nyirok- és az alakformáló masszázs kerülendő. A várandósság első trimeszterében egyáltalán nem javasolt.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Aromaterápiás masszázs

Az illóolajok egészség- és közérzetjavító hatása széleskörűen ismert.
A belélegzett finomságok serkentik a vérkeringést, antibakteriális hatásúak, nyugtatják a lelket, segítenek egyensúlyba kerülni.


A vendég több illóolaj közül választhat, aszerint, melyik nyújtja számára a legkellemesebb érzést.
Az egész testre kiterjedő kezelés mellé választható inhalálás, valamint aromaterápiás lábfürdő.
Közben remekül érzékelhető, ahogy az adott aroma átjárja a testet, a masszőr fogástechnikái pedig segítik az izmok elernyedését.

Kezelési idő: 30 perc / 60 perc / 90 perc
Ár: 4.500 Ft / 8.000 Ft / 10.500 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Masszázs Aromaterápia

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT