Mozgás Személyi edzés

Személyi edzés

A KK Moves célja, hogy az egyéni igényeket minél inkább szem előtt tartsa. Ehhez leginkább személyi edzés szolgáltatásunk járul hozzá, hiszen a foglalkozások során a vendégek testi adottságai szerint épülnek fel az órák. A felszerelések nagyon széles skálán mozognak, a Fit-Balltól, a bordásfalon át, egészen a súlyzókig.


A személyi edzéseket előzetes megbeszélés, állapot- és igényfelméréssel lehet megkezdeni.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

KÖZÉRZET

ENERGIA

EGÉSZSÉG

Stabilizációs tréning

A mozgás mindig hasznos időtöltés, hiszen nemcsak kiváló örömforrás és stresszoldó, hanem legalább annyira fontos, hogy általa az egészségünket is javítjuk.


A stabilizációs tréning a személyi edzés egyik alapelméletének, azaz az OPT-modell alappillére. Segítségével a helyes testtartásban és az esetleges korrekcióknál elengedhetetlen, valamint a hosszan tartó fájdalmak csillapítására hivatott mélyizmokat erősítjük. Ezen felül pedig a lehető legjobb felkészítés, illetve prevenciós tréning a későbbi komoly erőnléti vagy állóképességi edzésekhez.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás Stabilizációs tréning

Mozgás Erőnléti edzés

Erőnléti edzés

Az erőnléti edzések során a vendég differenciáltan erősíti izmait, amelynek látható mérőeszközei a felületes izmok kirajzolódása, kontúrozása, illetve növekedése.


A funkcionális edzés legkorszerűbb módszereit alapul véve, szabadsúlyos és saját testsúlyos gyakorlatokat vegyítve használunk.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

TRX edzés

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. Randy Hetrick fejlesztette ki az amerikai haditengerészet elit alakulatánál. Fitness Anywhere nevű cégét 2004-ben alapította.
A TRX (Totalbody Resistance Exercise) mozaikszó jelentése: teljes testtel végzett ellenállásos edzés.


A Suspension Trainer egy könnyen hordozható hevederrendszer, amely mobil edzőteremként használható. A felfüggesztéses edzés (Suspension Training) jellemzője, hogy a felhasználó kezét vagy lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját test-súlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge, illetve a stabilitás adja.
Ezáltal gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Alkalmazható bárhol, bármilyen fittségi szinten és bármilyen fittségi célhoz. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot és a core-izmok stabilitását tudjuk fejleszteni.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás TRX tréning

Mozgás Állóképesség-növelő kardio cardio edzés

Állóképesség-növelő edzés

A vendég az állóképesség-növelő, más néven kardió edzés alkalmával kitartását, kardiovaszkuláris teljesítményét fejlesztheti, aminek segítségével csökkentheti nyugalmi pulzusát, felkészülhet különböző versenyekre, valamint nagyban segítheti fogyását.


Az órák során számos funkcionális feladatot használunk, amelyek az egész testet átmozgatják és terhelik.
Az állóképességi edzéseken van lehetőség POLAR pulzusmérő óra használatára.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Mozgás-rehabilitáció

Klasszikus nevén: gyógytorna.
Képzett gyógytornászunk foglalkozásai a fájdalmak csillapítására koncentrálnak.
Sajnos napjainkban széleskörű társadalmi problémát jelentenek a mozgáshiány következtében fellépő mozgásszervi panaszok. Ezek leggyakrabban a gerincet érintik, ám ide sorolhatjuk a szalagszakadásokat és porcproblémákat.


A foglalkozás során a vendég a legkörültekintőbb ellátásban részesül, amely magas hatásfokkal segít a mihamarabbi felépülésben.
A rehabilitációs órák során is privát keretek között dolgozunk, így a terapeutának lehetősége nyílik a legszélesebb körű ellátást biztosítani.

Ár: 8.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás Rehabilitációs torna gyógytorna

Mozgás Funkcionális tréning saját testsúlyos teljes test edzés

Funkcionális tréning

A funkcionális edzés célja, hogy egy erős alapot adjon. Előkészíti a szervezetet, az izomzatot a mindennapi igénybevételre és munkára. Olyan gyakorlatsor, amely által hatékonyabban tudjuk elvégezni a minden-napi rutinfeladatokat.


A funkcionális tréning rengeteg előnnyel bír. Segítségével a előirányzott fejlődésben szinte bármi elérhető. Az eszközök megfelelő használata és a gyakorlatok változatossága hozzásegítenek az egyéni célok eléréséhez a fitnesz területén.


Funkcionális tréninggel fejleszthető az erő, a gyorsaság, a hajlékonyság, az izomellenállás, valamint a szív-és érrendszeri állóképesség.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Páros edzés

A páros edzés során a tréner két fővel dolgozik a funkcionális edzőteremben.
Remek lehetőség pároknak, barátoknak és barátnőknek számára belekóstolni a mozgás világába.
Kifejezetten azon vendégek számára ajánljuk, akik egyedül „nem mernek” belevágni az egészséges életmódba.

Ár: 8.000 Ft / 60 perc / 2 fő

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás Páros edzés

NÁLUNK A TE CÉLOD AZ ELSŐ!

Mozgás Jóga

Jóga

A jóga indiai eredetű bölcseleti és életviteli rendszer, amelynek hátterében a hindu vallás tanításai állnak. A jógát gyakorló mozdulatokon, testtartásokon és légzésszabályozáson át éri el azt a szellemi célt, amelyet minden jóga rendszer maga elé tűz, azaz az elme tevékenységének elnyomását.
A jóga elméletében és gyakorlatában fontos szerep jut a testet átható energiának.


A jóga fontosabb élettani hatásai:

 • Az izmok megnyúlási képességének és teljesítményének növelése (a jóga gyakorlatai elsősorban az egészség szempontjából igen fontos, mélyebben fekvő izomcsoportokat veszik célba)
 • Az ízületek rugalmasságának fokozása, anyagcseréjük serkentése
 • A keringés javítása, értorna
 • A légzőkapacitás növelése, a légzőizmok gazdaságos, összerendezett működésének biztosítása
 • A belső szervek masszázsa
 • A belső elválasztású mirigyek működésének kiegyensúlyozása
 • A vegetatív idegrendszer egyensúlyának biztosítása
 • Az érzelmek kiegyensúlyozása, a hangulati élet javítása
 • A tudatállapot befolyásolása

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Stretching

Az izomfejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy az edzés hatására összehúzódó izomzatot visszanyújtsuk, ezáltal lehetővé téve, hogy a legnagyobb mozgástartományban legyen képes mozogni a legközelebbi edzésen. Ráadásul, a megfelelően lenyújtott izom rugalmasabb, így jobb az összehúzódása, vagyis nagyobb erőkifejtésre képes.


A lazító, nyújtó gyakorlatok rendszeres végzésének hasznos következményei:

 • Mozgásminőség javulása: a lazább, nyújtottabb izomzat nagyobb mozgástartományt biztosít az ízületek számára, így mozgásuk összetettebbé, koordináltabbá válik.
 • Gyors regenerálódás: a lazább izomzatban a vér és az egyéb tápanyagok keringése hatékonyabb lesz, ami hozzájárul a mozgás során megterhelt izomzat hatékonyabb pihenéséhez, gyorsabb regenerálódásához, az izomláz elmúlásához, valamint a későbbi terhelésekhez való jobb alkalmazkodáshoz.
 • Sérülések megelőzése: a lazább izomzat kevésbé van kitéve húzódásoknak, ficamoknak és egyéb sérüléseknek, valamint a túlterhelésből adódó izomfájdalmak is gyorsabban elmúlnak.
 • Izomnövekedés segítése: az izomzat (és azzal együtt az izomhüvely) nyújtása lehetőséget biztosít az izomrostok megvastagodására és megerősödésére a regenerálódásuk során.

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás Stretching nyújtás

Mozgás Pilates

Pilates

A Pilates egy speciális mozgástechnika, amely során az egész testünket dolgoztatjuk, növeljük erejét, javítjuk a testtartást, valamint fejlesztjük a mindezt átfogó testtudatot. A sérülés-megelőzés, a szálkás izomzat, a központ és a balance professzionális kidolgozásához elengedhetetlen mozgásanyag.

Olyan komplex mozgásforma, amely ötvözi a nyugati világ anatómiai ismereteit a keleti mozgáskultúra egyes eszközeivel. Gyakorlásában nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok), illetve a speciális légzéstechnika.


A Pilates 6 alapelve:

 • Koncentráció (concentration): a tudatos mozgás kulcsa, azaz a gyakorlatok odafigyeléssel, a figyelem fókuszával való végzése
 • Irányítás (control): szellemi és fizikai irányítás, azaz az izmok irányítása, a mozgás és a légzés koordinálása
 • Központosítás (centering): a módszer azon alapvetésre épül, hogy minden mozdulat az úgynevezett erőközpontból (powerhouse) indul ki, azaz a has alsó háti szakasza és a csípő-fenék központi területéből, amely körülveszi a létfontosságú szervek nagy részét, magába foglalja a gerincet, a test középpontját alkotva
 • Légzés (breathing): a minél tökéletesebb mozgás kivitelezésének kulcsa a megfelelő légzéstechnika (minden gyakorlat mozdulataihoz adott ki-és belégzési ütem tartozik)
 • Áramlás (flowing movement): minden gyakorlatnak saját üteme van, ezáltal a gyakorlatok áramló mozgással állnak össze egy egésszé
 • Pontosság (precision): a gyakorlatok helyes kivitelezése a legfontosabb (inkább kevesebb ismétlésszámmal, ám azokat a lehető legtökéletesebben végrehajtva kell dolgozni)

Ár: 6.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Alexander-technika

Az Alexander-módszer annak a fizikai és lelki feszültségnek a feloldására szolgál, amely a legtöbb emberben felgyülemlik élete során. Ez egy olyan pszichofizikai módszer, amely a hibás, diszfunkcionális testtartási szokások és mozgásminták tudatosításával, a testhasználat korrigálásával új, optimális mozgásminta kialakulását eredményezi.


Egyszerű, gyakorlati módszer, amely segít visszaállítani a mozgás szabadságát, csökkenteni a felesleges feszültségeket a testben. Az Alexander-tanár segít felismerni és kioldani a felesleges feszültségeket, a kényszer-izomtartásokat, miközben arra törekszik, hogy a tanítvány idővel egyedül is képes legyen ön-maga megújult, tudatos használatára.
Az Alexander-technika a természettel dolgozik, nem pedig ellene. Egy lehetőség arra, hogy ki-ki könnyebbé, hatékonyabbá, sikeresebbé tegye hétköznapjait, mivel az alapelvek elsajátítása után bárki képes azokat saját munkaterületén alkalmazni. Az elme irányításával tanítja a test fizikai működését. Egy pillanat alatt eldobhatjuk életünk során felvett helytelen szokásainkat, ha (erre is) használjuk az agyunkat.

Ár: 6.000 Ft / 30 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás Alexander-technika

Mozgás Gerinc tréning

Gerinc tréning

Csigolyáink alkotják mozgásszervrendszerünk legfontosabb részét. Észrevehető, hogy a legtöbb probléma ezen a tájékon jelentkezik.


Tréningünk során kifejezetten a gerincet stabilizáló izmokat erősítjük, dolgoztatjuk a problémára specializálva.

Ár: 8.000 Ft / 60 perc

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni edzőterem-használat

 • Az egész edzőtermet magadnak szeretnéd?
 • Zavar a sok ember körülötted, miközben edzel?
 • Nem bírod más izzadságszagát?
 • Szégyenlős vagy mások előtt?
 • A saját playlistedet akarod hallgatni?
 • Nem szeretsz várni az eszközökre?

A belépő/bérlet tartalmazza az edzőterem privát használatát alkalmanként 60 percre, zárható öltözőszekrényt, tiszta törülközőt, zuhanyzást és korlátlan ivóvízfogyasztást.

Természetesen több ágban jártas, szakértő trénereink külön díjazás ellenében, készséggel készítenek személyre szabott edzéstervet is, amelyet önállóan végezhetsz.

Ár: 2.000 Ft / 60 perc • 18.000 Ft / 10 alkalom

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Mozgás funkcionális edzőterem terembérlet önálló edzés

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT