Pyka Alexandra masszőr masszázs

Pyka Alexandra

gyógymasszőr

Tanulmányok

 

  • 2012-2014: Meta – Don Bosco Szakközépiskola – Gyógymasszőr szakképesítés
  • 2007-2012: Magyar Táncművészeti Főiskola, táncművész szak, klasszikus balett szakirány – Táncművész BA

 

Szakmai tapasztalatok

 

  • 2014: Buddha-Bar Hotel – Masszőr
  • 2014: Széchenyi fürdő – Szakmai gyakorlat
  • 2013: Empátia Gondozóház – Szakmai gyakorlat

 

Munkatapasztalat

 

  • 2014: Orvosi Diagnosztika és Fizióterápia Kft. – Gyógymasszőr

Mindig is érdekelt és foglalkoztatott az emberi test, az anatómia, a mozgás és az egészséges életmód. Már egészen kicsi korom óta rabja voltam a táncnak, amely a mai napig kísér(t). A főiskolán, a klasszikus balett tanulmányaim alatt megtanultam, illetve magamon tapasztaltam, miként is működnek az izmok, mi az anatómia. Egy táncosnak igenis fontos, hogy ismerje a saját testét, s hogy azt hogyan kell tudatosan használni.

A Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzése után 2 évvel gyógymasszőri képesítést szereztem. Táncos múltamnak köszönhetően, tapasztalatból tudom, milyen érzés, amikor az embernek testi (esetleg lelki) problémái, fájdalmai vannak, s azokkal naponta kénytelen szembesülni. Panasz estén, fájdalmaim enyhítése végett sokszor fordultam a főiskola masszőréhez. Most én szándékozom segíteni az embereken.

Masszőrként az elsődleges célom a vendég fájdalmának enyhítése, ideális esetben annak megszüntetése, a feszültségek oldása, valamint egy kellemes, nyugodt környezetben a testi-lelki felfrissülés szolgáltatása.

SZOLGÁLTATÁSOK

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT