Táplálkozás dietetika táplálkozási dietetikai tanácsadás táplálkozás-tanácsadás

Táplálkozás-tanácsadás

Napjainkban azonban egyre elterjedtebbek a táplálkozás eredetű problémák, illetve az étrendi kezelést, változtatást igénylő megbetegedések. Ezek esetében elengedhetetlen a megfelelően összeállított étrend fogyasztása, illetve annak alapos ismerete.


Sokan a napi edzés mellett elfeledkeznek arról, hogy a kiváló alakhoz a megfelelő étrend kialakítása, és követése ugyancsak elengedhetetlen. Dietetikusunk segítségével személyre szabott tanácsot kapnak vendégeink, amelyek nagyban igazodnak az egyéni igényekhez is.

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

PROGRAMOK, ÉTRENDEK, MÉRÉSEK

Állapotfelmérés

  • A kívánt személyes célok, elképzelések átbeszélése, illetve annak tisztázása, a vendég miben kéri a táplálkozási tanácsadó segítségét
  • Táplálkozási anamnézis felvétele (jelenlegi táplálkozási szokások, életvitel, mennyiségek, kedvelt és nem kedvelt élelmiszerek, napi étkezési rutin stb.)
  • Testösszetétel-mérés egy speciális géppel, ami több táplálkozást érintő paraméterre mutat rá
  • A vendég előzetesen megírt étkezési naplójának kielemzése, átbeszélése
  • A tanácsadó komplex képet kap a vendég táplálkozási szokásairól, amely alapján személyre szabott táplálkozási / dietetikai tervet állít fel

* Dietoterápiánál a vendég feltétlenül hozza magával az aktuális (3 hónapnál nem régebbi) laboreredményét, illetve bármilyen betegség vagy ételintolerancia esetén a szakorvosi véleményt is!

Időtartam: 90 perc
Ár
: 17.000 Ft

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Táplálkozás dietetika Állapotfelmérés

Táplálkozás dietetika Egyéni táplálkozási dietetikai tanácsadás

Egyéni táplálkozási tanácsadás

Az állapotfelmérés alapján, valamint a vendég kalória- és tápanyagszükségletének megfelelően a táplálkozási tanácsadó javaslatokat tesz a vendég étrendjére vonatkozóan, személyre szabott segítséget adva a nyersanyag-válogatáshoz, az adagmennyiségek és az étrendi változtatások, illetve szokások kialakításához.


A vendég céljához igazodóan és a javasolt táplálkozási terv alapján több alkalmas tanácsadásra is szükség lehet!

Javasolt alkalmak száma: 1-3 alkalom (az állapotfelmérés eredménye függvényében)
Időtartam: 60 perc / alkalom
Ár: 15.000 Ft / alkalom

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Konyhai foglalkozás – Közös ételkészítés

Az interaktív foglalkozáson a kezdő vagy már rutinos vendég céljainak megfelelően lehetőség van – az alapoktól kezdve, a konyhai praktikákon át – a főzésben is részt venni.

A dietetikus segít eligazodni a konyhában használatos hétköznapi és kevésbé ismert nyersanyagok kiválasztásában, feldolgozásában, valamint az egyéni étrend összeállításához szükséges gyakorlatias menü kialakításában és elkészítésében.


Az elkészítés és a fogyasztás közben a vendég felteheti kérdéseit, így a kellemes hangulat további hasznos információk megszerzésével párosul.

Időtartam: 90 perc
Ár: 18.000 Ft / alkalom

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Táplálkozás dietetika Konyhai foglalkozás közös ételkészítés főzés

Táplálkozás dietetika Közös vásárlás

Közös vásárlás

A dietetikus egy próbavásárlásra elkíséri a vendéget az általa gyakran frekventált élelmiszerüzletbe.


Mivel a személyre szabott étrendhez hozzá tartozik a felhasznált élelmiszereket tudatos kiválasztása is, a szakember segít a különböző élelmiszerek, alapanyagok csomagolásán feltüntetett információk közötti eligazodásban, így a vendég a későbbiekben tájékozottan és megalapozottan fog tudni választani a polcokon kihelyezett termékek közül.

Időtartam: 90 perc
Ár: 18.000 Ft / alkalom

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Testösszetétel-mérés

A speciális készülékkel történő testösszetétel-vizsgálat meghatározza a test (végtagok egyenként, törzs) izom-, víz- és zsírtartalmát, kimutatja a zsigeri, azaz a belső szervek közötti zsírt, a hidratáltságot, a csontok ásványianyag-tartalmát, valamint meghatározza a szervezet tényleges biológiai életkorát.

A testösszetétel-mérő gép 4 ponton érintkezik közvetlenül a vendég talpával, így a cipő és a zokni csakúgy, mint a kézen és/vagy a lábon viselt ékszerek levétele szükséges.

A mérés előtt 1 órával az étkezés és a folyadékbevitel nem javasolt, mivel mindkettő befolyásolhatja annak eredményét.


A kapott mérési eredmények részletes kiértékelését követően, azok alapján, illetve figyelembe véve a vendég célját, jelenlegi helyzetét, a szakember röviden javaslatot tesz a vendég táplálkozásában eszközölendő változtatásokra.

Időtartam: 30 perc
Ár: 7.500 Ft / alkalom (csak új vendégek számára)

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!
Táplálkozás dietetika Testösszetétel-mérés Tanita

JELENTKEZZ MOST!

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

Egyéni foglalkozásokra, edzéstervre, átfogó test-tudatépítő, egészségmegőrző programra vonatkozóan szakembereink rugalmas időbeosztásban, terembérléssel, táplálék-kiegészítőkkel, illetve egyéb kérdésekkel kapcsolatban munkatársaink állnak rendelkezésre.

KAPCSOLAT